Coos Kouwenhoven

TMG Natives


Natives is dé afdeling binnen TMG die zich dagelijks met een team professionele journalisten, contentregisseurs, art-directors, bloggers en vloggers, stort op het maken van branded content voor de tientallen merken binnen de Telegraaf Media Groep, het ontwikkelen van magazines voor klanten en het bedenken van creatieve concepten. Ik heb de eer om met dit fantastische team te werken en zorg ervoor dat we ons blijven ontwikkelen en elke dag weer de kwaliteit leveren die de adverteerder van ons verwacht. En het liefst overtreffen we de verwachting.


Wij werken volgens het ‘JAAA! model’. Alle content die we maken is Journalistiek, Aangepast aan de doelgroep en het medium, Altijd toegankelijk, Authentiek en zorgt voor !mpact.

Aan het woord

Mandy van der Wal

Directeur video


Met mijn team ben ik verantwoordelijk voor alle videoactiviteiten,TMG breed. Met goede, snappy content - in woord én beeld - ontwikkelen we nieuws, sport en entertainment video’s. Hiermee bieden we de consument altijd en overal toegang tot relevante content op onze platforms, die van De Telegraaf en alle andere merken, inclusief die van de regio dagbladen.

Natuurlijk ontwikkelen we voor adverteerders ook branded content. Zo hebben we samen met Heineken een unieke crossmediale samenwerking gerealiseerd tijdens de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Als marktleider op het gebied van video streven we ernaar om in de komende jaren ook op groepsniveau, samen met Mediahuis, de koppositie qua video te bemachtigen; dé speler te zijn op dit gebied. In 2025 willen we op alle vlakken de nummer 1 zijn en een duurzaam businessmodel hebben gerealiseerd.

Marion Strumpel

Blog Society


Bij Blog Society, ook onderdeel van TMG, voelen we ons een community in plaats van een agency. Wij omringen ons graag met mensen die een passie delen. Ons hart gaat écht sneller kloppen van een mooi taartje, met liefde gebakken en mooi op de foto gezet. Bij ons ligt de focus op unieke en mooie verhalen van échte makers; mensen die iets kunnen of (willen) kunnen en regelmatig hun volgers meenemen in hun ervaringen.

De kunst is om juist dié bloggers te koppelen aan merken om zodoende samen mooie, oprechte verhalen te creëren en verspreiden. Hierbij staren wij ons niet blind op bereik. Het gaat ons echt om impact! Om een oprechte, juiste match en engagement. 

Daniel Kok

Strateeg


TMG staat met haar titels midden in de samenleving. Het vertellen van bijzondere, herkenbare verhalen van gewone Nederlanders zit in het DNA van dit bedrijf. Een goed verhaal kan ongelooflijk veel mensen raken en zelfs tot actie bewegen. Of een verhaal een goed verhaal is hangt af van het verhaal zelf, de plek waar je het verhaal leest of ziet, maar ook de relevantie ervan. Voor elk van deze punten heeft onze afdeling de experts in huis. Ervaren verhalenvertellers, maar ook specialisten die weten waar een bepaalde boodschap het beste tot haar recht komt. Als strateeg probeer ik vooral een logische context te creëren waarin relevantie ontstaat, voor zowel de lezers als de partners waar we mee samenwerken.

Renee Müller

Conceptor


Binnen de afdeling Strategy & Concepting van Telegraaf Media Groep ben ik verantwoordelijk voor de creatieve conceptontwikkeling, waarbij ik de input en belangen vanuit de partijen samenbreng tot één sluitend concept. Ons vaste proces begint met de strategie waarin we de vraag van de klant centraal stellen. De concepten die wij maken zijn altijd onderbouwd met feiten en inzichten. Dat vormt de basis voor een sterk overkoepelend campagneconcept. Alles moet kloppen!


Op deze manier overtuigen we adverteerders dat het concept een logische en vanzelfsprekende invulling is om hun doelstellingen te kunnen behalen. Als dit samenkomt met de juiste doelgroep, middelen en titelkeuze én er inhoudelijk goed over de content wordt nagedacht, heb je succesvolle branded content.

Aaltje Wiersma

Teamlead mediaplanning


Team Mediaplanning bestaat uit crossmedia specialisten, project & performance managers en een DTP’er. Samen met de strategen, conceptors en journalisten zijn wij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van crossmediale branded partnerships voorstellen. Voor A-klanten bedenken we de mediastrategie en maken we doelgroepanalyses en schakelen we met redacties. Als een pitch wordt gewonnen, zorgen we binnen ons team dat de mediacampagne wordt gecoördineerd. De campagne wordt scherp gemonitord en waar nodig direct geoptimaliseerd voor het best mogelijke resultaat voor een adverteerder.


We maken met TMG het verschil met ons brede portfolio waardoor we de doelgroep van de adverteerder goed weten te bereiken. Door een sterke doelgroepanalyse op basis van selectiviteit, bereik en umfelt kunnen we impact maken op deze doelgroep.