Campagnes met verbluffende resultaten

Diverse topmerken wisten de gang naar TMG te maken voor succesvolle branded contentcampagnes.

Reaal: Prima geregeld!

Reaal wil een breed toegankelijk, vertrouwd en geliefd merk worden. En dan klop je natuurlijk bij TMG aan! De slogan ‘Lekker Geregeld’ moest bij een groot publiek bekend worden en met een uitgebreide campagne in de merken van TMG is dat meer dan gelukt. De bekendheid van de slogan steeg met 133% en de likeability van het merk Reaal nam met 77% toe.

ABN AMRO wilde mensen inspireren om meer uit hun spaargeld te halen. Samen met TMG werd een crossmediale branded contentcampagne opgetuigd. Er werden ruim 6 miljoen Nederlanders bereikt. Maar nog veel belangrijker; 47% van de doelgroep ging over tot actie na het zien van de content.

ABN AMRO: 47% ging over tot actie!

Peugeot: Alle verwachtingen overtroffen

Voor Peugeot Nederland creëerde TMG awareness en engagement bij de potentiële doelgroep voor de nieuwe Peugeot 3008 SUV. Deze zinnenprikkelende campagne legt connectie tussen de auto en ieder zintuig. Het succes was overweldigend met 30 miljoen impressies en 200% meer geactiveerde bezoekers dan verwacht.

Het doel van Vodafone was nu eens niet om meer te verkopen. Het merk wilde duidelijk maken dat het maatschappelijk betrokken is. In een werkelijk schitterende en emotionele branded contentcampagne bij TMG werd het nut - en misschien wel de noodzaak - van contact met het thuisfront voor vluchtelingen duidelijk gemaakt.

Vodafone: De wereld een beetje beter gemaakt

Kaap Holland: 3 miljoen videoviews

Nederlandse bioscoopfilms konden wel een boost gebruiken en Kaap Holland begreep dat daar de hulp van TMG voor nodig was. Voor hun film ‘Ron Goossens Low Bugdget Stuntman’ zorgde TMG met een branded contentcampagne voor maximale impact en daardoor liepen de bioscoopzalen vol! Alleen al de eerste week kwamen er 100.000 bezoekers op de film af.