Partnercontent:

Gegarandeerd impact!

TMG biedt talloze mogelijkheden voor partnercontent, zoals wij branded content noemen. Mooie artikelen over onze klanten verschijnen op onze diverse onlineplatforms. Zo is het zelfs mogelijk om op de homepage van Telegraaf.nl en in de app van De Telegraaf een artikel over je merk te plaatsen dat is geschreven door professionele journalisten. Een ware clickmagneet! Met de juiste content en headers zorgen wij ervoor dat de boodschap van de klant ook écht wordt gelezen. Want bereik is leuk, impact is nóg leuker! Verder zijn er onder meer prominente posities op metronieuws, Vrouw en VRIJ en bij meer van onze merken.

Daarnaast zijn er ook veel opties voor partnercontent in de printuitgaves van onze diverse merken. Denk eens aan het Noordhollands Dagblad, een special bij De Telegraaf, een artikel in of zelfs een complete editie van Metro of Privé, of een verhaal in Autovisie. Verder is er de mogelijkheid om een reportage in te kopen in de glossy magazines Style020, Style035, JEU Magazine en Future. Vanzelfsprekend maken wij ook professionele branded video's die op mooie posities worden geplaatst.

100.000 pageviews

Succes verzekerd

De partnercontent voor de merken van TMG wordt volledig verzorgd door onze professionele journalisten, uiteraard in nauw overleg met de klant. De artikelen verschijnen op mooie posities, zowel op desktop als mobile en in de app. Daarmee wordt gegarandeerd een enorm publiek bereikt, mede doordat wij goed nadenken over de kop boven een artikel. Geregeld halen we met partnercontent meer dan 100.000 pageviews.


De artikelen hebben de look en feel van de redactionele verhalen eromheen en doordat wij ze als redactionele nieuwsverhalen behandelen, blijven de url's van partnercontent altijd vindbaar!

De Telegraaf

Tussen het grootste nieuws

De partnercontentpositie op de site van De Telegraaf is een heel bijzondere. Vlak onder het hoofdverhaal! Hier kan echt niemand omheen.

De Telegraaf app

De knaller

Dit is dé positie binnen TMG. De app trekt dagelijks een miljoenenpubliek en het partnercontent artikel profiteert daar gretig van mee. Het aantal pageviews loopt hoog op.

Metro

Veel fans

Metro heeft veel fans, getuige de bijna 420.000 volgers op Facebook. Een branded artikel op de website kan voor meerdere dagen op een vaste mooie positie worden gezet.

Vrouw

Duidelijke doelgroep

Ook Vrouw heeft veel aanhangers. En ook nog eens onder een zeer duidelijke doelgroep. Wie de vrouwen wil veroveren kan terecht op een fraaie positie op een veel bezochte site.

Magazines

Wie echt iets moois wil maken, kan bij ons aankloppen voor een heus glossy magazine. 48 glanzende pagina’s of veel meer, het kan allemaal. We maken bijvoorbeeld magazines die worden verspreid samen met De Telegraaf en/of het Noordhollands Dagblad, waardoor we niet alleen een prachtig magazine, maar tegelijk ook bereik bieden.

Style020 en 035

Razend populair

Een voorbeeld van zo'n mooi magazine dat we bij Natives uitgeven is Style020. Een glossy magazine van meer dan 100 pagina's dat in een oplage van 136.250 exemplaren wordt bezorgd bij de abonnees van De Telegraaf in de regio Amsterdam. Dit magazine is razend populair onder lezers en staat vol met branded content, die door de lezer nauwelijks als zodanig wordt ervaren. Hierdoor komt de boodschap sterk en geloofwaardig over. Wegens het succes in de regio Amsterdam wordt er inmiddels ook een Style035 voor 't Gooi uitgegeven.

JEU Magazine

Voor de levenslustige 50-plusser

De glossy JEU Magazine, die wordt gestuurd aan alle abonnees van De Telegraaf, richt zich op energieke en ondernemende 50-plussers met financiële ruimte, die interesse hebben in journalistieke verhalen over reizen, uitgaan, daten en meer. Het blad, dat lovende reacties van lezers ontvangt, bestaat voor het overgrote groot deel uit branded content die zijn waarde voor verschillende blije klanten meer dan heeft bewezen. Mede door de redactionele look en feel kreeg een fabrikant vele tientallen orders binnen na een artikel over trapliften en werden er zelfs reizen van 35.000 euro per persoon geboekt na een verhaal erover in JEU.

Eenmalige uitgaves

Klanten kunnen bij TMG ook terecht voor een eigen magazine of een speciale bijlage. Dat kan op krantenpapier, maar ook als glossy uitgave. Dat we echt alles op maat kunnen maken, blijkt uit de speciale mini-uitgave van Privé die we voor het Rijksmuseum maakten. Dit ‘Priveetje’ stond geheel in het teken van een expositie in het Rijksmuseum. Alle vaste rubrieken van het blad werden gewijd aan de afgebeelde personen, die wij tot leven wekten op de pagina’s door de roddels over hun leven te publiceren alsof die zich zojuist hadden afgespeeld in plaats van eeuwen geleden. Het Rijksmuseum wilde mensen naar de expositie krijgen die normaliter niet zo snel naar een museum zouden gaan. En dat lukte! Meer dan 240.000 bezoekers (veel meer dan normaal) kwamen mede dankzij het Priveetje, dat werd verspreid bij Privé en Telegraaf, naar de tentoonstelling. Volgens het museum zelf ,,een overweldigend aantal”.

Future

Kijkje in onze toekomst

TMG is mediapartner van SingularityU The Netherlands, een denktank en innovatie-hub die educatieve programma’s aanbiedt op het gebied van snelgroeiende technologieën. Denk aan robotica, 3D-printen, eHealth, kweekvlees en nanotechnologie. Nederland is het eerste land ter wereld met wie SingularityU Global, opgericht in 2008 in Silicon Valley, een partnership heeft gesloten. Enkele keren per jaar maken wij magazines en specials onder de naam Future, in samenwerking met SingularityU The Netherlands. Hierin is ruimte voor partnercontent van vooruitstrevende bedrijven. De specials verschijnen als bijlage bij De Telegraaf, de magazines worden in een kleinere oplage uitgedeeld bij events van SingularityU NL en verspreid bij de grote corporates van de Randstad. Eerder gingen onder meer Porsche, ING, Philips, KvK en T-Mobile al mee in deze uitgaves met op maat gemaakte verhalen.