Ontdek de nieuwe accomodaties van Huttopia

Probeer de Camping-Village accommodaties, gemaakt van speciaal tentdoek en hout, voor een unieke vakantie in een natuurlijke omgeving.

Zwembaden en spafaciliteiten

Voor een geslaagde vakantie mag een zwembad niet ontbreken. Elke Camping-Village heeft een mooi zwembad met peuterbad en volop ruimte om te zonnen op de ligbedden. Uniek is de spa & wellness met een sauna in het bos en de Finse baden.

Volop activiteiten

Op elke Camping-Village van Huttopia zijn er volop activiteiten. Dagelijks worden activiteiten georganiseerd als boogschieten, yoga en boomklimmen. Ook is er een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen. Bovendien worden allerlei excursies georganiseerd.

Midden in de natuur, met de luxe van thuis

In de eigentijdse Boile&Bois Tent van canvas en hout gaan comfort en een gevoel van vrijheid hand in hand. Dankzij het grote terras met zijn plancha voelt u zich één met de natuur. Binnen heeft u twee slaapkamers, een ingerichte keuken en een eethoek tot uw beschikking. De garantie voor een zorgeloze vakantie!

'Villages Senoches, op slechts anderhalf uur van Parijs!'

Villages Senoches

U geniet van uw Huttopia ervaring aan het meer van Badouleau in een buitengewone bosrijke omgeving. Natuuractiviteiten, de Perche ontdekken, de bosspa en het overdekte zwembad... alle ingrediënten voor ontspanning op slechts anderhalf uur van Parijs!

Village Sud Ardèche

Profiteer van een uniek verblijf op een paradijslijk plekje in de prachtige natuurgebieden van de Ardèche. Een fijne plek voor een pauze in het zuiden van Frankrijk. Met volop activiteiten als zwemmen, de lokale gastronomie ontdekken en de Gorges de l'Ardèche bezoeken!


Village Lanmary-Périgord

Slaap middenin de natuur in het Lanmary National Forest! Ontdek de geheimen van het bos of ontspan bij het zwembad, wandel in de frisse lucht of bezoek de spa. Het kan allemaal in de Dordogne.


Village Dieulefit

Dompel jezelf onder in de natuur van de Provence op deze mooie groene locatie, een unieke rustige plek. Ontdek de schatten van de Drôme Provençale en ontspan bij Huttopia Dieulefit.